AKTUELLT JUST NU: De hästar som behöver omplaceras/ lediga/ nyinköpts osv kommer på hemsidan kontinuerligt.
Kontakta oss i första hand via e-post om du är intresserad av någon av våra hästar. Beskriv gärna förväntningarna på hästen och vem som ska rida liksom hur ni tänkt stalla upp. Vi är positiva till välskött lösdrift och vill i vart fall det ska finna ordentliga rasthagar där hästarna går i flock.

På VINTERAVTALEN FINNS ÅNGERRÄTT 1 MÅNAD -då får ni åter hela hyran förutom 1500:- .
Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller juni-aug (sommar) om inget annat sägs i texten. Datum varierar naturligtvis från år till år men man hämtar alltid på en söndag och återlämnar på en lördag. Vi kan sällan göra speciallösningar på andra datum än de i kontrakt!  Det finns alltid gott om hästar hemma på gården till sommargästerna.

I hästhyran ingår alltid ...

-Försäkring (SVELAND) med fast självrisk 3000:- på veterinärvård under förutsättning att det avtalats med mig i förväg och att  fakturan är ställd till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Ni faktureras självrisken i efterhand.

-Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.

- möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okej att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontraktet (alltid 30 dgr returrätt med återbetalning).

-Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade .

-De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

Vi tar emot intresseanmälningar av vuxna på telefon eller e-post tidigast under v 7 innevarande år för sommar eller helår/vinterperioden aug-juni.
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa eller e-post li.la@olandsberg.se