AKTUELLT JUST NU: HEMSIDAN UPPDATERAS OMGÅENDE NÄR NÅGON TECKNAR AVTAL.
Provridning är svårt att ordna före helgen 10-11/6 då hästarna inte är hemma på gården förrän då. Vissa är sommaruthyrda redan och då är det lördag den 10 sen eftermiddag som gäller för provridning om du vill hyra höst/vinter eller åka dit hästen finns under sommaren.  Ring mig veckan före och BOKA TID!
Hos mig har ni alltid BYTESRÄTT PÅ SOMMARHÄST då jag bara har hästar som fungerar i egen sommarverksamhet och kan använda vilka som helst där. På VINTERAVTALEN FINNS ÅNGERRÄTT 1 MÅNAD -då får ni åter hela hyran förutom 1500:- .
Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller juni-aug (sommar) om inget annat sägs i texten. Datum varierar naturligtvis från år till år men man hämtar alltid på en söndag och återlämnar på en lördag. Vi kan sällan göra speciallösningar på andra datum än de i kontrakt!  Det finns alltid gott om hästar hemma på gården till sommargästerna.

I hästhyran ingår alltid ...

-Försäkring (SVELAND) med fast självrisk 3000:- på veterinärvård under förutsättning att det avtalats med mig i förväg och att  fakturan är ställd till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Ni faktureras självrisken i efterhand.

-Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.

- möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okej att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontraktet (alltid 30 dgr returrätt med återbetalning).

-Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade .

-De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

Vi tar emot intresseanmälningar av vuxna på telefon eller e-post   för kommande sommar eller helår/vinterperioden aug-juni.
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa eller e-post li.la@olandsberg.se