Gården med hästuthyrning, turistverksamhet, en del andra djur och entreprenadverksamhet  drivs av familjen Linnér med hjälp av en eller ett par anställda sommartid. Gården har drivits med nuvarande verksamhet sen 1991 och “Hyr stuga & Häst” startades 1992.

Gert Linnér – lantbrukare, entreprenadarbetare med grönyte-skötsel, huggning och röjning som specialitet. Fixar det mesta på gården av praktisk karaktär och kör med häst i skogen.

Åsa Linnér – ridlärare sen mer än 30 år tillbaka, tävlar själv i Dressyr och Working Equitation på Msv/svårklass nivå. Ridit VM i Working Equitation 2014 och Riksmästerskap  i Sverige 7 år i rad. Jobbar “till vardags” som ridskolechef på Ölmstad Rid & Körsällskap. Utbildad hästfysioterapeut och mångsysslare i största allmänhet. Sköter hästuthyrning och turistverksamheten.

Sönerna som kommer och går hemma på gården:
Robin –  examinerad guldsmed med design ,gravyr och juvelfattning som specialitet. Robin och sambo Nadja  bor och driver guldsmedsverkstad i Oskarshamn.
Staffan – driver och äger egen gård utanför Gränna tillsammans med sin fru  Ellinor som också rider aktivt och har hästarna Kevin, Malina och Maribell. De har kor och får, hundar och katter också.
Björn – är egenföretagare med maskinfirma och bor i övre lägenheten i villan på gården tillsammans med Katarina ( Katta) och liten dotter född 2019.  Björn och Katta håller på att bygga ett eget hus på gården under 2021.

Dessutom finns i familjen:
Beck och Hozz, våra 2 bordercollie  och 3 kastrerade hankatter Morris , Musse och Moses – alla röda!

Under sommaren finns minst två anställda på gården som bara finns för våra gäster och hästar – och dessutom tar vi gärna emot praktikanter för  några veckor i taget.