Många hästar är redan bokade fram till juni 2021.  Ibland händer  det händer saker som gör att läget förändras snabbt så ge inte upp. Håll koll på hemsidan. Nyinköpta och omplaceringar kommer att annonseras där. Du kan också skicka ett mail där du beskriver vad ni söker och vem som ska ha häst, då får du erbjudande på passande häst innan vi lägger ut den på sidan.
Intresseanmälningar mottages kontinuerligt via mail för säsongen juni 2020- juni 2021. För nästkommande säsong sommar 2021 eller vinter 21-22 tar vi emot intresseanmälningar via e-post från och med v 7 2021 ( dessförinnan sparas inget som inte gäller pågående säsong)

Beskriv gärna förväntningarna på hästen och vem som ska rida liksom hur ni tänkt stalla upp. Vi är positiva till välskött lösdrift och vill i vart fall det ska finna rejäla och helst kuperade rasthagar där hästarna går i flock. Sommartid ska bete på fulltid kunna erbjudas minimum 6 veckor gärna längre dvs ingen natt-uppstallning eller behov av tillskottsfoder.

På VINTERAVTALEN FINNS ÅNGERRÄTT 1 MÅNAD -då får ni åter hela hyran förutom anmälningsavgiften.. För sommarhyra finns alltid bytesrätt då vi har ca hälften av hästarna hemma i verksamhet.  Provridning för sommarhyra är oftast inte möjligt.

Hyresperioder är juni – juni (helår), mitten av augusti till juni (vinterperiod) eller juni-mitten augusti (sommar) om inget annat sägs i texten. Datum varierar naturligtvis från år till år men man hämtar alltid på en söndag och återlämnar på en lördag. Vi kan INTE göra speciallösningar på andra datum än de i kontrakt!  Det finns alltid gott om hästar hemma på gården till sommargästerna.

I hästhyran ingår alltid …

-Försäkring (SVELAND) med fast självrisk på veterinärvård under förutsättning att det avtalats med mig i förväg och att  fakturan är ställd till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Ni faktureras självrisken i efterhand.

-Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.

– möjlighet till fri rådgivning hos mig -40 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okej att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontraktet (alltid 30 dgr returrätt med återbetalning).

-Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade .

-De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

Vi tar emot intresseanmälningar av vuxna på e-post tidigast under v 7 innevarande år för sommar eller nästkommande helår/vinterperioden aug-juni.
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa  för mer info eller skicka e-post med önskemål till  li.la@olandsberg.se