3 weeks ago

Ölandsberg Hästuthyrning och Drömsemester

I helgen nu 29-30 sept deltar jag och FELICIO i vårt 6:e Riksmästerskap i Working Equitation ! Kom gärna och heja på oss på GFRK´s utomhusanläggning i Göteborg. Dressyrmoment på lördag em och teknik/speed på söndag em.
Vi behöver största hejaklacken i år eftersom jag varit sjuk hela aug/sept och inte kunnat rida alls förrän de sista 3 veckorna ( hästen är dock igång o har motionerats hela tiden) KOM O HEJA PÅ OSS o se en riktigt kul tävling!
...

View on Facebook

Stort och innerligt TACK för den här säsongen alla gäster, hästar och såklart mina duktiga tjejer , Rebecca Lago, Felicia Olssons x 2, Alicia Nordstedt , Ellen Kilander m.fl.

Nästa års bokning beräknas öppna runt 15 okt-1nov och redan nu kan ni förbereda er på att Stora lägenheten kommer att saknas i utbudet för där flyttar sonen Björn och hans sambo Katta in nu i höst för att förbereda och genomföra bygget av sitt egna hus på gården.
...

View on Facebook

Några hästar kvar att hyra:
bl.a MISTEL.

val f 2003, ca 164 mkh, halvblodsmodell, snäll, åt det lugnare hållet i hela sitt temperament.
Rids ensam i skog o mark, tidigare gått ca LC/LB dressyr och 1 m hoppning, tränad en del WE . Tidigare gått som lektionshäst .okomplicerad med andra hästar.
En godmodig häst som alltid är lika snäll att ha och göra med. En härlig häst för dig som vill ha en trygg stabil kompis som inte behöver gå vare sig hårt eller varje dag. Kan också fungera till mindre verksamhet som inte har lektionsridning varje dag.
Ledig aug-juni 9000:-
- Övriga lediga är Baroon o Effekt- Bponnyer, Igge tinker- endast för skogsturer,
...

View on Facebook

Nu är hemsidan uppdaterad med ett antal hästar från ridskolan som också ska hyras ut. Välkommen höra av dig om ni behöver hästar till familj eller mindre verksamheter, ...

View on Facebook