Nu är det 3 år (?) sen Randor var hos oss och snart 1 år sen Wille flyttade härifrån. Glömmer aldrig när Randor tyckte på en längre uteritt att det var heeeelt okej att lägga sig ner 😂 Att Marlene Johansson satt på ryggen va inte så noga. Han älskade att ta trådrullen eller annat när jag lagade hagen, välte skottkärran så fort han kom åt.
Wille charmade oss direkt när vi var och provred, han fick snabbt smeknamnet "Guldis" av alla i stallet. Så trevlig och gjorde alltid sitt bästa.
Att jobba på banan var okej så länge han däremellan fick komma ut i skogen. Han lärde sig fort och glädjen var enorm när han kom ut på terrängbanan. Han tävlade lite då och då för att samla på sig erfarenheter. Alltid lugn och trygg. Han var det tufft att köra tbx men det blev dags för storhäst. Hoppas dom båda har det bra där dom är idag 😊💖💖
...

View on Facebook

Bokningen för 2018 är ÖPPEN! ...

View on Facebook

Nu hoppas vi bokningssystemet är "med" oss detta år och om allt fungerar öppnar bokningen för sommaren 2018 lördag den 5 november Så häng på låset alla vänner!

Det blir några förändringar med striktare maxantal personer i vissa enheter samt max totalt antal hästar och ponnyer per vecka då vi måste spara på marker och hagar. Kanske kommer det att finnas både träningsmöjligheter (minigym) och pool för alla gäster nedanför Villan denna sommar.

Bokningar ni gör innan det är helt uppdaterat kan komma att ändras avseende både pris och villkor men senast 5 november ska allt vara klart! Hör av er till oss via mail om det krånglar och er bokning inte går igenom efter det datumet.

Redan nu säker vi personal för perioden april- augusti/sept om du vet någon som kan vara intresserad.
...

View on Facebook

Nu är sommarsäsongen 2017 definitivt över och vi försöker utvärdera säsongen.
Vill du delge oss något så är du välkommen att göra det här, via PM eller anonumt på sms . vi tar tacksamt emot era synpunkter på förändringar/förbättringar.
Vi räknar med öppna bokningen i november.
Välkomna att boka din sommarsemester 2018 då!
...

View on Facebook

Välkomna åter nästa sommar hälsar vi alla våra härliga gäster nu när säsongen går mot sitt slut.
I söndags åkte det stora flertalet hästar till sina vinterhem. Kvar hemma finns Chili+fölet Atchi, Harry, Jubileu, Gaborone och Guevara (3 lusitanos) och Trapper Terror Pilot Randor o Cheqqer som alla är lediga för hyra över vintern,
I november öppnar vi bokningen för nästkommande år!
...

View on Facebook